Tantra templet odense pp thai massage

tantra templet odense pp thai massage

Kontakt os Tantra Temple Nyttig information før din massage i, tantra Templet : Før du booker en tid. Om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus og det. We have, tantra Temples in Copenhagen, Odense and Aarhus please remember to specify in which Temple you wish to receive your massage, when you. Praktisk information Tantra Temple Jan Sex roskilde pp thai massage, varde motel massage erotisk Sex. Tantra Templet, Skibhusvej 94, Odense

Thai hillerød luksus thai massage

Kontakt os Tantra Temple Nyttig information før din massage i, tantra Templet : Før du booker en tid. Om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus og det. We have, tantra Temples in Copenhagen, Odense and Aarhus please remember to specify in which Temple you wish to receive your massage, when you. Praktisk information Tantra Temple Jan Sex roskilde pp thai massage, varde motel massage erotisk Sex. Tantra Templet, Skibhusvej 94, Odense noget seksuelt, selvom. Kære brugere Der er åbnet et nyt sted i Istedgade 18 i København. Tantra templet odense fræk massage fyn, Hot shemale thai 2 go aalborg. Bdsm mistress thai wellness vanløse massageklinik odense sex shop svendborg fair.

tantra templet odense pp thai massage

Du må meget gerne gøre os opmærksomme på hvis du har særlige allergier allerede når du booker, så vi kan forberede rummet bedst muligt. København, Odense og, aarhus husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid. Vi har Tantra Templer. Call us at (45) for booking of massages, questions, and sign ups for workshops. Det er ikke altid, vi kan besvare dit opkald udenfor kontortiden, men du kan lægge en besked, og så kontakter vi dig når vi er ved tlf igen. Læs mere om hvordan du booker en tid til en tantramassage her, om tantramassage til mænd her, om tantramassage til kvinder her, om tantramassage til par her, og om priser her. Hvis du skal betale med international bankoverførsel beder vi dig om at lægge bankens gebyr for overførslen oveni massageprisen. Vi gør også opmærksom på at vi ikke kan drages til ansvar hvis du vælger at lade være med at søge læge eller undlader at følge lægens anvisninger.


Dildo im arsch erstes mal lesbisch


Copenhagen, Odense and, aarhus please remember to specify in which Temple you wish to receive your massage, when you make a booking for a massage. We have Tantra thai massage skanderborg thai massage vejle Temples. Husk altid at bestille tid i forvejen hvis du gerne vil til massage det er ikke muligt bare at komme ind fra gaden. Desuden er olien god for din hud. Kommer du med bus. Outside the office hours you will be redirected to the local Temples. For flere detaljer se billede. For info about the, tantra Massage Education, please email us at or call. I Rødovre kan du parkere foran templet, og så skal du trykke på huge tits anal b2b massage københavn dørtelefonen mærket Reception ved den røde dør til højre så bliver du lukket ind i haven, hvor du går lige ud til du når den lille dam, hvor du drejer til venstre. Endelig er de mellem 28 45 år gamle. Det er desværre ikke tilladt at parkere langs vores hæk eller på vejen, da Egernvej er meget smal. Der er indgang ved siden af garagen, følg escort piger amager top 10 pornstar havegangen op gennem haven til du kommer til huset. Sal (der står Devadasi på dørtelefonen). Du er også velkommen til at betale via Mobile Pay til 77789 eller via bankoverførsel til inden massagen så beder vi dig have en kvittering med i form af enten et udskrift eller en kvittering på din mobilskærm. Vi har levende lys i massagerummet og bruger enten en god økologisk kokosolie eller en specialblandet olie til massagen, og vi vasker lagner og håndklæder med neutralt/allergivenligt vaskepulver men hvis du har problemer med stearinlys, duft/parfume eller vaskepulver, er du velkommen til at sige til. 18 fra Aarhus er der kun 4 min at gå fra Hørhavevej/Ildervej. Politik ved aflysning og udeblivelse: Hvis du ikke møder op til den aftalte massagetid opkræver vi et gebyr på 350 kr pr person til dækning af udgifter og tabt arbejdsfortjeneste. Kommer du på cykel er det en skøn tur ad Strandvejen, forbi Dyrehaven og Ørnereden. Det er ikke muligt at se billeder af massørerne inden du booker en tid til massage men alle vores massører er håndplukkede ud fra at de har hjertet på rette sted, en grundig og længerevarende uddannelse i tantra og tantramassage, et harmonisk ydre og lever. Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Vi beder dig om at komme til det aftalte tidspunkt, og ikke før, da vi ikke har et venterum, og ikke altid mulighed for at åbne døren inden det aftalte tidspunkt, da vores massører forbereder sig på at give dig den bedst mulige massage. Notice: This number is NOT open for texts (sms). I, københavn finder du os på Egegårdsvej 57, 2610 Rødovre. Vores kontor/booking har åben i hverdagene mellem 10-16, men Templet er åbent for massage fra morgen til aften alle ugens dage. I, odense finder du os på Skibhusvej 94,.


Swingerclub in hannover nackt vor anderen

  • Privat erotisk massage sex i thy
  • Swinger klub adam og eva michele bellaiches bryster
  • Lea thompson nude bordel horsens
  • Thai massage gammel kongevej veksle euro til danske kronerMassage Rooms Tiny Thai beauty Poopea oiled up fucked and squirting.

Harmony hamburg bordeller i danmark


tantra templet odense pp thai massage

Før du booker en tid i Tantra Templet: Hvis du er kvinde er det en god idé at tænke over om du gerne vil have massage af en mand eller en kvinde du er også velkommen til at spørge bookingen om hvad forskellen. Når du kommer til massage hos os er der sat god tid af til samtale før massagen, til selve massagen, til en snak bagefter, og også til bad inden massagen. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus og det er en god idé at have kalenderen parat så vi kan finde en alternativ tid til dig hvis din først ønskede tid ikke er mulig. Hvis du senere skulle ønske at booke en ny tid vil en tidligere udeblivelse betyde at der enten skal betales et depositum på 350. Bemærk: Du kan ikke smse til vores hovednummer. . Vores bookingtelefon er åben for tidsbestilling, workshoptilmelding og spørgsmål i hverdagene mellem 10-16 på tlf nr (45) 71991102. Du er også velkommen til at skrive til os på så svarer vi så snart vi kan. Afbud senere end 24 timer før den aftalte tid anses som udeblivelse, med mindre du har en anden aftale med. Our receptionists will help you on weekdays from 10am-4pm. Hvis du ønsker en massage hos os enten i dag eller i morgen, så tøv ikke med at ringe til os selvom det er udenfor kontortiden.